ТРЕБАЛО ЈЕ УХАПСИТИ СРПСКОГ СВЕШТЕНИКА: Ветерани терористичке ОВК бесни због уклањања албанске заставе са Кошара

Организација ратних ветерана ОВК реаговала је данас, након што је српски свештеник уклонио албанску заставу са карауле Кошаре, окривљујуц́и косовске институције да не воде рачуна о споменицима, преноси Зери.

ТРЕБАЛО ЈЕ УХАПСИТИ СРПСКОГ СВЕШТЕНИКА: Ветерани терористичке ОВК бесни због уклањања албанске заставе са Кошара
Вршилац дужности председника Огранизације ратних ветерана ОВК Фатон Кљинаку истакао је да су обавештени преко медија о „овом скандалу“, док за то криве институције које не воде рачуна о тим споменицима.

„Видели смо вест у медијима. Лоше је што косовске институције не воде рачуна о гробљима, надгробним споменицима и споменицима, о чему морају да се брину и општинске и централне институције. О сваком споменику треба бринути“ – рекао је Кљинаку за Зери.

Такође је окривио правосудне институције које нису успеле да ухапсе особу која се види како уклања албанску заставу на Кошарама.

„У овом случају, да је тзв. Косово имало правосудне органе, требало је да буде одмах ухапшен, овим чином је увредио све вредности албанске нације“ – додао је Кљинаку.

Српски медији известили су данас да је свештеник из Београда 10. октобра уклонио албанску заставу коју је 1999. године ОВК поставила на Кошарама.

Косово онлајн

Коментари: