Мандић: Нећу дозволити да тајкуни украду народну вољу и састављају Владу

Као неко ко је Здравка Кривокапића поставио на мјесто носиоца листе коалиције За будућност Црне Горе и ко је водио и управљао изборном кампањом коалиције, нећу дозволити да црногорски тајкуни украду народну вољу и састављају Владу Црне Горе, реаговао је Андрија Мандић, предјседник Нове српске демократије.

Мандић: Нећу дозволити да тајкуни украду народну вољу и састављају Владу
Андрија Мандић (Фото: Лола Ђорђевић)

„Ово што раде Мишко Перовић и група окупљена око друготајкунске породице је неприхватљиво за сваког честитог човјека. Демократски фронт стоји заједно са својим народом и никада неће пристати да нам будућност одређују они који су милионе и милионе евра покупили у заједничким пословима са породицом Мила Ђукановића“, истакао је Мандић и додао:

То је недавно признао лично Мишко Перовић, када је у јавном наступу “легализовао” десет милиона Аца Ђукановића, које је брат Мила Ђукановића зграбио у приватизацији банке којом је управљала породица Перовић.

Примјера ради, Србија је кренула напријед када су тајкуни и поједини чиновници амбасада престали да састављају њену Владу, навео је Мандић. Александар Вучић, предсједник Србије, успио је да ослободи ту земљу штетног утицаја од тајкуна који су је пљачкали, а корумпираним чиновницама разних амбасада ставио до знања да је Србија независна држава.

„Руковођен тим искуством желим још једном да им поручим да ову народну слободу нијесмо освојили да би је предали у руке тајкунске олоши и друге багре која је умислила да народу може украсти сан и вјеру у бољу будућност, природан осјећај за поштовање правде и извјеснију економску сигурност“, нагласио је и поручио:

Свој тој тајкунској олоши могу још једном да поручим да им Демократски фронт стоји на биљези и нећемо им без велике борбе и коначне наше побједе дозволити да наш народ лажу, пљачкају и краду.

ИН4С

Коментари: