Марко Милачић: На прагу смо констутуисања прве слободне владе у историји Црне Горе и сви морамо показати дозу смирености и смерности

На прагу смо конституисања прве слободне Владе у историји Црне Горе. Процес формирања Владе је тренутно највећа светиња коју хоћемо и морамо одбранити, снажно, саборно и достојанствено. Влада ће бити формирана, без обзира на бројне различите погледе, јер ништа није важније од овог историјског задатка који су нам грађани повјерили.

Марко Милачић: На прагу смо констутуисања прве слободне владе у историји Црне Горе и сви морамо показати дозу смирености и смерности
ПРАВА ЦРНА ГОРА
Марко Милачић, лидер Праве Црне Горе
За овај озбиљан посао треба труда, мудрости и смјерности. Управо због тога што, сигуран сам, никоме није циљ приграбити функцију која у овом времену значи само огромну бригу и одговорност, већ наћи праве људе који ће својим знањем, струкоми политичком вољом моћи да стану пред грађане, понуде рјешења и уз огромна одрицања почну да служе народу.И тога смо свјесни сви ми који у овом тренутку сједимо у посланичким клупама парламентарне већине.

Ми имамо храбрости да бранимо своје ставове, али и да саслушамо друге.

Ми знамо да је битно да сачувамо међусобну кохезију и да онемогућимо сваки злуради покушај да се умањи велика слава изборне побједе.

Ми можемо да правимо компромисе са свима и око свега, осим са једним – радом у најбољем интересу грађана, који су нам дали мандат да им служимо.

Ми морамо и оправдаћемо повјерење грађана, јер су ови дани огледало сваког од нас за читав живот.

(Предсједник Праве Црне Горе и посланик)

НСПМ

Коментари: