“ЗА СВЕ ШТО ЈЕ УРАДИО ЗА СРПСКИ НАРОД!“ Улица Јосипа броза Тита има нови назив (ФОТО)

Дарко Мучалица, младић из Никшића у знак захвалности за све што је митрополит Амфилохије урадио за српски народ, Црну Гору и Православље дошао је на идеју да Улицу Јосипа Броза Тита у том граду преименује у Улицу Митрополита Амфилохија!

Фото: Принтскрин Националист

Сматрам да је управо никшићка слободарска омладина, којој и сам припадам својом часном борбом за одбрану светиња и величанственим литијама у знак љубави и подршке, према својој Српској православној цркви и пре свега захвалности према нашем, за живота светом Митрополиту јасно поручила у овој 2020. да смо ми његова, светосавска и Христова деца, која знају и разумеју шта је изворна, његошевска Црна Гора и Стара Херцеговина, шта је љубав, шта је слога, вера у Бога, и да смо на тој страни, а не оној која представља заоставштина последњег предсједника СФРЈ – каже Мучалица.

Свети Амфилохије, Ђедо наш, слава ти и хвала за све у име Никшићана, уз наду да ће ускоро нова власт и Комисија за именовање улица спровести овај почетак моје замисли и жеље у коначно дело. Догодине на литургији, у капели на Ловћену! И наравно, у Призрену догодине – додаје Мучалица.
В. К.

ИЗВОР Novosti.rs