Зашто ФБИ и Министарство правде не истражују изборне преваре у Сједињеним Државама?

Канал Телеграм познатог руског новинара Владимира Соловјова одговорио је на питање зашто ФБИ и америчко Министарство правде игноришу захтеве актуелног председника Доналда Трампа.

Зашто ФБИ и Министарство правде не истражују изборне преваре у Сједињеним Државама?

Доналд Трамп је у првом интервјуу након америчких председничких избора 3. новембра имао питања за Министарство правде и ФБИ. Питао се зашто снаге безбедности не истражују фалсификате који су се догодили на председничким изборима.

„Председник се такође пита како је дошло до тога да такозвани извештај Дурама, интерна провера поступака ФБИ-ја током Руссиагате-а, још увек није објављен, јер је један агент ФБИ-а већ кажњен због фалсификовања поруке е-поште. Резултат овог злочина био је илегални надзор Трамповог тима. Испоставља се да је исти агент, Кевин Клинсмис, „иницијатор“ и да је поступио самостално. Такав патриота, укратко “, каже се у поруци.

Доналда Трампа занима и зашто је игнорисано његово наређење да провери рад гласачких машина компаније „Доминион Вотинг Системс“.

„Међутим, ми знамо одговоре, а и сам Трамп их зна:„ Они само настављају напред и прелазе на следећег председника “, рекао је у интервјуу. Не бисте могли рећи боље “, нагласили су аутори канала Телеграм.

Њуз Фронт

Коментари: