Американци послали Трампу 200 милиона долара како би разоткрио изборну превару

Тим актуелног америчког председника Доналда Трампа успео је да прикупи 207,5 милиона долара од грађана који не верују да је Џо Бајден поштено победио на изборима.

Американци послали Трампу 200 милиона долара како би разоткрио изборну превару

Као што је Невс Фронт раније извештавао, Бајдена су главни либерални медији прогласили за изабраног председника пре него што је пребројавање гласова завршено. Трамп заузврат тражи поновно бројање, јер су кршења често забележена током изборног процеса.

Даљинско гласање, које су демократе покренуле у интересу Бајдена, такође је допринело превари. Док Демократска странка оптужбе оптужује као неутемељене, поверење грађана у Трампа изражава се у солидној финансијској подршци.

Трампов менаџер кампање Бил Степиен рекао је да прикупљање средстава омогућава председнику да „настави да се бори за чишћење нашег корумпираног изборног процеса у многим регионима широм земље“.

Убрзо након избора, Трампов тим започео је слање е-поште присталицама позивима за донације службеном Изборном фонду за одбрану како би „одбранио резултате и наставио борбу чак и након изборног дана“.

Коментари: