Сергеј Макаров: Бајденова освета

САД и Украјина: Бајденова освета

Сергеј Макаров: Бајденова освета

Прва одлука председника Бајдена, чак и пре ступања на дужност, увођење санкција против оних украјинских политичара који су допринели објављивању информација о корупцији његовог сина Хантера Бајдена, у Украјини, у фирми Бурисма и о личном притиску Џоа Бајдена на украјинске власти ради смене генералног тужиоца Украјине Шокина … Шокин Бајден захтевао је отказ, јер је покренуо случај против Бурисме.

А сада Бајденова освета. Санкције су уведене посланику Врховне раде Украјине Андрију Деркачу, његовим запосленима и 4 медија. Објавили су снимак разговора Бајдена и Порошенка, где Бајден показује да отпушта Шокина. Основа за санкције измишљена је као мешање у америчке изборе. И сам Андреј Деркач именован је за руског агента. Руски агент, посланик Врховне раде под тренутним режимом спољне контроле Украјине? Па, нашли смо га. Америчко Министарство финансија је пронашло. И Бајден је тиме потврдио да су све оптужбе за корупцију у Украјини за њега врло осетљива тема.

Испоставља се да се Русија меша у послове Украјине. Украјина се меша у америчке изборе. Али Сједињене Државе се не мешају у послове Украјине. И сада је дато наређење да се верује у овај апсурд.

Сергеј Макаров/Фејсбук

Превод: Њуз Фронт Србија

Коментари: