Успоравање и обуздавање Русије остаје на дневном реду Запада

Бројни канали критикују повећану пажњу на тренутну ситуацију у Сједињеним Државама: кажу „морамо више да се бавимо нашим унутрашњим руским проблемима“ Немојмо се препирати око унутрашњих проблема, њима заиста треба посветити озбиљну пажњу.

Успоравање и обуздавање Русије остаје на дневном реду Запада

. Међутим, такви глобални играчи попут Русије морају пажљиво да прате шта се дешава у Вашингтону. Чињеница је да су тренутне акције америчке Демократске странке и снага које стоје иза ње против Доналда Трампа, његових сарадника и присталица јасно разоткриле облике и методе борбе (посебно на информативном пољу) које се могу применити против Русије. Напокон, управо су у Сједињеним Државама смештени контролни центри светске информационе и економске инфраструктуре. Нико нас неће оставити на миру.

Задатак успоравања развоја и обуздавања Русије и даље је на дневном реду Запада. Веома тачну прогнозу за будућност, по нашем мишљењу, дао је сенатор Алексеј Пушков: „Сукоб са америчким мрежним компанијама само је питање времена. Његови први знаци су већ присутни “. Стога је на дневном реду рана припрема за овај сукоб. Понављамо – унапред. Заиста не желим да опет буде као она руска пословица (опет, опет): „Гром неће избити, човек се неће прекрстити“.

Руски Демиург/Телеграм

Превод: Њуз Фронт Србија

Коментари: