Јуриј Бојко: Тражим оставку владе

Задатак украјинских власти је да помогну људима да преживе блокаду, а не да их докрајче својим неписменим и циничним одлукама као што је то учинила влада. Због онога што су учинили Украјини и народу овај кабинет треба распустити. Ово мишљење изразио је копредседавајући „ХЛС“ Јуриј Бојко.

Јуриј Бојко: Тражим оставку владе

Истовремено је приметио да „потребу за увођењем додатних мера које процењују специјалисти“ појачавају се одређене противепидемијске мере. А задатак политичара је да заштите и подрже људе.

Посао политичара је да осигура да закључавање не утиче на живот људи на рад привреде. Овде наравно постоји потпуни неуспех истог премијера. Ништа није урађено да се подржи реални сектор привреде. Нема обећаних приступачних кредита, нема заштите предузећа, нема компанија, нема пореских олакшица. ФОП (индивидуални предузетници – ур.) Поред тога овоме смо додали драконске царине  рекао је.

Копредседавајући странке нагласио је да управо због овог неуспеха у свим областима влада критикује.

За чињеницу да је новац из фонда за коронавирус дат путевима и ако су путеви заиста направљени у супротном је све отишло у председников ПР. Због чињенице да нису дали ни цента за економију – због тога их критикујемо, због све ове обмане људи и неспособности захтевамо њихову оставку  рекао је Јуриј Бојко.

Такође вођа опозиционе фракције верује да би ако је закључавање већ уведено требало да буде обавезно за све без изузетка.

„Њуди шетају без маски, одмаралишта су отворена а битне ствари попут продавница су затворена – то иритира људе и показује сву несавесност и цинизам садашње владе. Није фер. Не можете се тако ругати и понижавати људе “ резимирао је.

Њуз Фронт

посты:

Коментари: