Кедми: Запад треба да плати за сваку подлост коју је починио

Како преноси РИА ФАН, политиколог Јаков Кедми, у емисији „Пуни контакт“ на Јутјуб каналу „Соловјов Уживо“, говорио је о две важне тезе у рату против Руске Федерације, који се, заправо, води већ дуже време.

Кедми: Запад треба да плати за сваку подлост коју је починио

„Постоје два елемента, од којих је први Русија приметила, а други није. Први елемент је задржавање одбране, а други је да Русија да одговор тако да их обесхрабри. За сваку подлост коју су починили треба да плате. За подлост би требало да плате више него што су очекивали“, каже стручњак.

Скренуо је пажњу на чињеницу да је борба САД са Православном црквом и религијом пуноправни део рата против Русије. Кедми верује да је то разлог подршке Американаца светским терористичким елементима као што су Бин Ладен, Ал-Каида (забрањена у Руској Федерацији) и милитанти у Чеченији. На овај или онај начин, Сједињене Државе слабљење Руске православне цркве виде као прилику за удар на Русију.

„Све акције Сједињених Држава током последњих пет година,“ према мишљењу политиколога, „изазвале су јачање руске позиције, за разлику од неких сила на које се Запад ослањао“.

посты:

Коментари: