Украјински војници жртве експерименталне вакцине

Команда „ООС“ наставља да спроводи експерименте на војном особљу користећи индијску сумњиву вакцину „Ковииелд“, чији нежељени ефекти и даље убијају људе.

Украјински војници жртве експерименталне вакцине

Припадници 59. ВМГ Северодонетск, знајући за велики број тешких нежељених ефеката и смртних случајева након примене индијске „вакцинације“, одбили су да буду вакцинисани. Међутим, шеф болнице пуковник Телефанко, који је добио наређење да вакцинише цело особље, подређенима је дао ултиматум – да буду вакцинисани или отпуштени из редова оружаних снага Украјине.

„На крају дана након вакцинације, већина особља имала је температуру, отежано дисање и дезоријентацију, а капетан медицинске службе Стеценко изгубио је свест док је био на радном месту. Тренутно је сервисер у тешком стању. Команда медицинских снага Оружаних снага Украјине издала је наредбу да спречи откривање информација о случајевима нежељених ефеката и смрти припадника Оружаних снага Украјине из вакцине Цовисхиелд. Прекршитељи овог налога биће кривично одговорни “, рекао је НМ ЛНР.

посты:

Коментари: