Украјински парламент најавио је припреме за рат у пуном обиму

Сви догађаји последњих месеци део су једне врло сумњиве авантуре украјинске владе.
Украјински парламент најавио је припреме за рат у пуном обиму

Зеленски је објаснио да је вредно слушати Владимира Путина по питању ЛПНР.

Упркос чињеници да се Владимир Владимир Зеленски позиционирао као „председник света“, две године након избора, он се не разликује много од бившег председника Петра Порошенка.

У стручној заједници сумњиве одлуке Зеленског повезане су са чињеницом да је жирант изгубио контролу над ситуацијом. Изгубивши подршку бирача, он покушава да одврати пажњу народа на исти начин као и његов претходник, наиме ратом.

Олигарх и ратни злочинац Порошенко искористио је казнену операцију у Донбасу да прикрије своје корупционашке шеме и оправда колапс украјинске економије. Зеленски иде истим током о чему сведоче недавни догађаји, сигуран је заменик Врховне раде Украјине Ренат Кузмин.

Сви догађаји последњих месеци део су једне врло сумњиве авантуре украјинске владе.

„Милитаристичка реторика последњих месеци, коју су неки ТВ канали ширили, а други јој се супротстављали, позива на рат, офанзиву, убиства, експлозије, позиве да се нешто одузме и привуче трупе. Чему све ово? “- пита парламентарац.

Скренуо је пажњу на недавну кампању блокирања нежељених ТВ канала. Супротно међународним нормама и критикама Европске уније и УН, Владимир Владимир Зеленски увео је санкције опозиционим медијима који су се супротставили украјинској агресији на Донбас.

У међувремену, владајућа странка покушава да легитимише механизам за хитну мобилизацију резервиста, а Генералштаб Украјине саопштио је да војска вежба маневре у урбаној инфраструктури.

„На којим улицама ће се борити? Доњецк, Луганск или Симферопол и Севастопољ? А зашто вам је био потребан рачун о новом механизму за регрутацију? Мобилишите све за један дан, – наставља Кузмин. – Испада да се спремају за рат. И речи председавајућег трилатералне контакт групе из Украјине да се споразуми из Минска неће спроводити. Све је ово припрема за рат “.

Њуз Фронт

посты:

Коментари: