Вулин о потезу Кривокапића: Показао је да му није стало до Срба!

Министар полиције Александар Вулин реаговао је на најновију одлуку премијера Црне Горе Здравка Кривокапића.

Вулин о потезу Кривокапића: Показао је да му није стало до Срба!
Александар Вулин (фото: Лола Ђорђевић)

“Премијер Кривокапић је још једном показао да му није ни мало стало до тога шта мисле и осећају и Срби и Србија. И добро што је то урадио, поруку смо разумели, по њој ћемо и поступати. Показао је да му није стало до Срба”, рекао је министар Вулин.

Додао је да они који мрзе Србе увек нађу заједнички језик:

„Не би ме чудила да у антисрпској политици потражи подршку Мила Ђукановића. Они који мрзе Србе се увек препознају и на крају нађу заједнички језик”, закључио је он.

Подсетимо, премијер Здравко Кривокапић затражио је оставку и покренуо поступак смене министра правде Владимира Лепосавића због ставова о Сребреници

Лепосавић је раније изјавио да ће признати да је у Сребреници почињен злочина геноцида „када се то недвосмислено утврди“ и оспорио је легитимитет суда у Хагу где је суђено за Сребреницу.

Кривокапић је рекао да је тражио оставку Лепосавића, а потом покренуо законску процедуру разрешења. Кривокапић каже да је послао поруку Лепосавићу „да треба сам да се вади из онога што је закувао“ сматрајући да ће његова изјава бити таква да може да амортизује оно што је речено.

ИН4С

посты:

Коментари: