Текст хрватског историчара који је Фејсбук забранио и обрисао: Zapad osudio Ratka Mladića, a tko će osuditi Zapad?

Хрватски историчар и католички теолог Горан Шарић објавио је текст поводом пресуде генералу Ратку Младићу на Фејсбуку. Фејсбук је убрзо уклонио овај текст а профил Горана Шарића је блокиро.

Текст хрватског историчара који је Фејсбук забранио и обрисао: Zapad osudio Ratka Mladića, a tko će osuditi Zapad?

Zapad osudio Ratka Mladića, a tko će osuditi Zapad?

Europska Unija kao konglomerat zla, izdaje, perverzije i kriminala, sad može “odahnuti”. Ili… možda je tek dobila problem? Što znači osuđujuća presuda bivšem vojnom vođi Srba u Bosni i Hercegovini? Znači li to napredak pravde i istine za bilo koga, ili samo napredak EU epštajnovske klike u obmanjivanju javnosti i prodoru snaga mraka – na istok? Pogledajte naslove medija u Hrvatskoj. Pogledajte čime obmanjuju i zaglupljuju i onako zaglupljene mase… Naslovi poput: “Tajni rat Gotovine i Mladića: Srbija je spremala pakleni plan uoči Oluje”?! Je li njima jasno da problem Hrvata nisu Srbi nego ekonomska okupacija od strane Zapada i duhovna degeneracija! Je li njima jasno da Hrvatice (kao ni Srpkinje) ne rađaju djecu i da će ovim tempom negativnog nataliteta za 50 godina nestati i Hrvatska i Srbija?!

I najvažnije, tko će i kad osuditi EU tajne i javne lidere i političke sile koje su izazvale RAT U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI? Koji će to sud izreći osuđujuću presudu vatikanskim, njemačkim, američkim i britanskim centrima moći koji su potaknuli i rasplamsavali rat na cijelom prostoru Balkana? Ili osuda Mladića (koji je samo obični vojnik koji se borio za interese svoje nacije, kao što su se borili i ostali nacionalni lideri i generali iz BiH i bivše Jugoslavije) samo pokušaj pilatovskog pranja ruku, kroz formu Haškog suda? I da oni glume “pravdu”, oni, koji su daleko više krivi od Ratka Mladića! Oni koji vrše i nameću teror zločinačke demonkracije na cijelom prostoru bivše države? Teror perverzije, teror politike proganjanja pametnih i ušutkivanja sposobnih. Teror nametanja njihovih “vrijednosti” (pa je po novom u Srbiji žena vatrogasac vatrogaskinja, a majka koja dijete udari po guzi može završiti u zatvoru).

Srbi počinju shvaćati da u EU ne teku med i mlijeko. Jedino što svaki ne-germanski, ne-romanski mali narod može očekivati u EU je – ropstvo i teror! Dok je Srbiji OTETO 17% državnog teritorija (srpska pokrajina Kosovo), nevladine organizacije, Kostić i pojedini akademici i profesori sa Filozofskog fakulteta u Beogradu se lome da uvjere Srbe kako je njihova jedina svjetla budućnost u EU gdje Srbiju nitko ni ne zove. Interesantno je kako čovjek postane đavao kad izgubi karakter! Kako su spremni na svako poniženja, kao narkoman za gram droge kad je u krizi…

Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića, koliko god se Zapad preko svojih medija – N1, NovaS i Danas trudi zombirati narod. Danas Srbi shvaćaju ono što je Aleksandar Dugin najavio još prije petnaestak godina – Srbija može promijeniti tok povijesti!

Текст хрватског историчара који је Фејсбук забранио и обрисао: Zapad osudio Ratka Mladića, a tko će osuditi Zapad?

Видовдан.орг

посты:

Коментари: