Вулин: Џаферовић нека изручи Орића и нека каже ко је покушао да убије Вучића!

Министар унутрашњих послова Србије Александра Вулин оценио је да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић воли да суочава Србију са оним што мисли да је истина, али никада не суочи себе са оним што је српска истина, саопштено је данас из овог министарства.

„Ископане очи судије Илића и преко 3.000 побијених Срба у Подрињу заслужују истину, а злочинац Орић заслужује казну за зло које је починио. Џаферовић воли да глуми жртву, али када глума прође остане истина, а истина је да Насер Орић има Интерполову потјерницу издату у Србији и истина је да ни за један злочин није одговарао. И истина је да је Александар Вучић био у Сребреници да ода почаст бошњачким жртвама, а да ни један бошњачки лидер није одао пошту српским жртвама.

И истина је да су Вучића покушали да убију у Сребреници, а да за то до данас нико није упутио ни извињење, нити је било ко одговарао“, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин у Москви, гдје на позив Ростека обилази војно-технички форум „Армија 2021“ и присуствује отварању Међународних армијских игара на којима већ традиционално учествује Војска Србије.

ИН4С