“БИЛО ЈЕ КРАЈЊЕ НЕПРИКЛАДНО!“ Моника Левински оплела по Билу Клинтону (ВИДЕО)

Моника Левински, која је својевремено понела неславну титулу најпознатије љубавнице на свету, изјавила је да је улога бившег председника САД Била Клинтона у њиховој афери била „потпуно неприкладна“.

  • Важно је запамтити да никада није ни требало да дођемо у ситуацију где је пристанак на однос питање. Тако да је било крајње неприкладно. Он је био најмоћнији човек, мој шеф, имао је 49 година, а мени је било 22, тек сам дипломирала на колеџу. У тим годинама мислим да нисам уопште могла да разумем однос моћи, као што сада то разазнајем врло јасно у 48. години – поручила је Левински у емисији Џејка Тапера на Си-Ен-Ен-у.

Левински се поново нашла у центру пажње пошто је њена прича сада испричана и кроз серију „Импичмент: Америчка крими прича“. Она је радила као продуцент и истиче да се у серији могу видети неки аспекти Била Клинтона које раније нисмо имали прилике да уочимо.

Током година Клинтон се није много освртао на ову аферу због које је чак покренут и његов опозив.

Импичмент је преживео и, чини се, наставио да живи нормалним животом док се Левински све време мучила да скине љагу са свог имена.

У једној изјави 2018. године, бивши председник се невешто бранио и рекао да јој не дугује извињење.

  • Не, не, никада нисам разговарао са њом, али више пута сам јавно рекао да ми је жао. То је веома различито. Извињење је било јавно – рекао је тада.

Клинтон је касније признао да му одбрана није била баш најбоља и да се осећао ужасно што је афера дефинисала живот Монике Левински.

Што се тиче њеног личног приказа у серији, Левински је навела да јој је важно да емисија не прикаже фотошоповану верзију њеног живота.

  • Осећала сам да не треба да будем повлашћена као продуцент, и да уопште не треба да будем повлашћена. Мислим да је важно предузети одговорност за грешке, а ја сам напорно радила да прођем кроз све то – поручила је.

Левински је постала позната захваљујући афери са Клинтоном, а сада ради као активисткиња против малтретирања и злостављања на друштвеним мрежама.

Наташа Павловић

посты:

Коментари: