ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО СРБИЈУ: Не гледајте вести,урадите ово!

Чувени доктор Бранимир Несторовић дао је савет како остати нормалалан и изборити се са суморном свакодневницом, објаснивши детаљно како људи да престану да устају, што народ каже, “на леву ногу”!


– Искључите, односно редукујте вести које гледате и слушати. Те неће бити хране, те неће бити гаса, струје… То код људи изазива стрепњу, лоше вести иду у подсвест и онда цео дан вам буде негативан. Почни дан уз нешто лепо, ракијицу, кафицу… – рекао је Несторовић и наставио:

Само се треба усрестредити на позитивно, лепе вести, како бисте сачували здравље. Једном давно један лекар, тамо негде у 12. веку, урадио је чувени експеримент са две овце.

Једну је поставио да само гледа у вука, а другу је пустио да нормално живи. Ова што је гледала у вука, од стреса је угинула после два месеца, иако јој вук ништа није урадио, друга је остала жива и здрава.

Имамо и чувени Хитлеров експеримент са отровом, кад су његовим противницима давали чисту воду, а тврдили да је отров. Људи су умирали… Моћ подсвести је невероватна – објаснио је познати доктор за ТВ Пинк.

Он је рекао да је мозак право чудо, да може и да нас оздрави али и разболи, у зависности чима га “пунимо”.

Сви причају о значају мозга, тобоже, ми смо рационална бића. Која рационална, па највеће и најзначајније одлуке доносимо под утицајем емоција. Женимо се, удајемо, интуитивано доносимо одлуку чиме ћемо се бавити и шта ћемо радити… И верујте у интуицију, нећете погрешити.

Ми мислимо да је материјани свет доминантан, не, постоји тај свет идеја, митова… Па у Немачкој имате више видовњака него свештеника. Бивши канцелар Кол ниједну одлуку није добнео док се са тим видовњацима није посаветовао.

И срце је као орган, тврди доктор, персонификација наших емоција.

То је медицина прихватила. У њему се генеришу емоције па отуд и срчана обољења. Имамо сидром сломљеног срца, када човек умре од туге.

Ало.рс