Јутјуб уклонио песму „Једина Српска“ Београдског синдиката и Данице Црногорчевић

Вођа групе „Београдски синдикат“ Феђа Димовић саопштио је да је Јутјуб скинуо спот за песму „Једина Српска“ по наводном захтеву власника појединих снимака Драгана Радовића, иако он тај захтев није ни поднео.

„Сасвим супротно, Драган Радовић је дао дозволу за коришћење његових снимака и о томе уредно обавестио Јутјуб. Ово је само наставак специјалног пропагандног рата који се води против Србије и српског народа, где је „Београдски синдикат“ обележен као један од противника! Само ви радите свој посао!“, објавио је Димовић на Инстаграм профилу.

„Београдски синдикат“ и Даница Црногорчевић на свечаној академији поводом Дана Републике, 8. јануара, премијерно су извели песму „Једина Српска“ посвећену прослави 30 година од оснивања Републике Српске.

У опису песме наведено је да је настала као жеља ових уметника да се својом музиком бар мало одуже народу Републике Српске за страдање и терет који су поднели у одбрани слободе, вере и националног идентитета целог српског народа.

„Годинама уназад Српска је за све нас била бастион српства. Хвала нашем страдалном народу из Републике Српске што је у овим тешким годинама прогона и притисака који и даље трају, очувао живим Косовски завет и завете наших богоносних отаца Светог Саве и Светог Симеона. Шта год да каже сила која нам прети, ми смо своје јединство већ остварили у љубави, духу, крви и телу нашег Господа Исуса Христа“, навели су аутори.

Спутњик

посты:

Коментари: