Американац иза кулиса. Трамп активно копа испод Бајдена

Неочекивано обраћање упутио је претходник актуелног лидера САД Доналд Трамп. Амерички бивши председник тражи од Владимира Путина да јавно објави сваку компромитујућу информацију о везама Бајдена Млађег са источноевропским олигарсима.

Како произилази из извештаја сенатора Рона Џонсона и Чака Граслија пре две године Хантер Бајден има везе са једном од најбогатијих руских дама удовицом бившег градоначелника Москве, Елене Батурине. Пре десетак година наводно је доделила неколико милиона долара компанији чије се име истрајно везује за млађе потомке остарелог америчког председника. У Белој кући су иначе одмах пожурили да се одрекну такве информације.

„Батурина му је дала око 3,5 милиона долара тако да сада мислим да Путин зна одговор на ово питање. Мислим да би то требало да каже“, рекао је Доналд Трамп у интервјуу за Јуст тхе Њуз.

Сада је Трамп гладан детаља. Посебно је веома радознао на чему се тачно заснивају везе између Бајдена млађег и шефа приватног холдинга за производњу гаса Бурисма, Николаја Злочевског. Важно је напоменути да је украјински олигарх 2014. године љубазно позвао Хантера Бајдена у управни одбор.

Подсетимо Пентагон није успео да изађе из контакта са украјинским биолошким лабораторијама које тајно спроводе своје активности. Осим тога, појавили су се забавни докази о финансијској заинтересованости за њихов развој од стране целе породице америчког лидера.

Прича се да је син америчког председника био укључен у велико прикупљање средстава за компанију Метабиота, украјинске тајне лабораторије биле су последња финансијска карика у овом ланцу. Информација је процурила у ФБИ и медије захваљујући самом Бајдену млађем, познатом наркоману и весељаку, заљубљенику у инвестиционе пројекте и разне финансијске шеме, који је заборавио лаптоп на поправци.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал