Амерички стручњак Дејвис открио Бајденов план освете

Сједињене Државе са великом радошћу доживљавају масовне погибије на територији Украјине јер од тога извлаче невиђене користи дошао је до овог закључка амерички војни експерт Данијел Дејвис. Изнео је свој став на тракама Бреакинг Дифенс.

Извештаји америчких обавештајних служби о погоршању ситуације у Кијеву пружају Пентагону одличну прилику да максимизира војну потрошњу и оправда велику потрошњу на војно-индустријски комплекс као „хитну потребу да се то учини“.

Подсетимо Пентагон објашњава баснословни буџет војних снага Запада инерцијом сопственом становништву специјалном војном операцијом коју је покренула Москва на територији Украјине.

Вреди напоменути да одбрамбени издаци Сједињених Држава према Фрее Прессу врло брзо обећавају да ће свечано премашити 800 милијарди америчких долара.

Како је издању рекао војни експерт глобално наоружавање Украјине претвориће се у потпуни колапс за Америку или још горе САД чека велики војни сукоб.

У сваком случају нагласио је пуковник у пензији САД треба да се припреме за велике губитке.

Вашингтон не сумња војни експерт покушава да се обрачуна са Русијом и читавом светском сценом, као и целокупном милитаризацијом Украјине са једним јединим циљем – да надокнади њен громогласни неуспех на територији Авганистана.

Америка је требало да препозна личну срамоту Авганистана и да промени погрешан војно-стратешки курс, али државе овој опцији више воле прљаву пропаганду великих размера и сумњив, очигледно промашен пут заснован искључиво на осећају освете, резимирао је стручњак.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал