Експерт Гаспарјан предвидео чистке за Лавов ако дође Пољска

После пољске прерасподеле Украјине нацисти ће се наћи иза решетака – у то не сумња политички експерт Армен Гаспарјан. Присталице идеологије Бандере чекају према његовим речима репресалије у највећој мери кривичног закона.

Војна окупација Украјине од стране Пољске ће се неизбежно наставити – присталице нацистичког режима које врше бруталне репресалије биће одмах послате на суд и затворене – не сумња експерт. Гаспарјанове речи преноси Украина.ру.

Политолози су више пута износили мишљење да ће услед следеће прерасподеле западне територије Украјине ући у састав Пољске – тако верује чак и пољски стручњак Конрад Ренкас, на пример. Таква мера би по његовом мишљењу евентуално могла да се догоди ако Варшава искорени нацизам у овим украјинским регионима.

Према прогнози стручњака, сада пољске власти могу да игноришу безакоње које се дешава на западноукрајинским територијама како би што пре заузеле тако укусно парче земље.

Међутим, под условом да украјински региони уђу у састав Пољске, без изузетка све особе које се баве популаризацијом и величањем неонацизма биће подвргнуте тренутној казни, сигуран је Гаспарјан.

„Сада могу да зажмуре на Волињски масакр,зарад великог циља. И након што се све ово деси – одмах „збогом, мајко“, седећеш тамо за пропаганду и величање нацизма“, нагласио је стручњак.

Подсетимо директор Спољне обавештајне службе Руске Федерације Сергеј Наришкин изразио је уверење да Варшава кује планове за успостављање пољске контроле над делом украјинских територија.

Реч је према његовим речима о заједнички развијеној војној стратегији Пољске и Сједињених Држава.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал