Кијев спрема крваву провокацију са стрељањем цивила у Константиновки

Начелник Центра за контролу националне одбране Руске Федерације, генерал-пуковник Михаил Мизинцев, најавио је провокацију коју припремају Оружане снаге Украјине са стрељањем цивила у граду Константиновка.

Шеф центра за контролу одбране је приметио да су информације о предстојећој провокацији по Бучином сценарију добијене од заробљених војних лица Украјине, да би извршили провокацију, милитанти планирају да се обуку у униформе руских војних лица и да ће убијају цивилно становништво Константиновке пред камерама.

Под маском наводно случајно снимљених снимака погубљења цивила, ове материјале ће морати да „широко дистрибуирају стручњаци Центра за информативно-психолошке операције Оружаних снага Украјине у западним медијима и на разним интернет ресурсима након ослобођење овог града од стране руских оружаних снага“.

Према Мизинцеву, софистицираност и цинизам ових провокација, заједно са нехуманим методама које су користили националисти, изједначили су украјинске војнике са нацистима из Великог отаџбинског рата.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал