„Путин је непредвидив“: експерт Васерман испричао како је Кремљ надиграо Запад

Депутат Државне думе познати руски политичар Анатолиј Васерман у потпуности подржава курс Кремља ка Западу.

Политички вектор који је у том правцу заузео руски лидер Владимир Путин према експерту је најефикаснији. Специјална операција распоређена у Украјини, како се наводи ушла је у фазу постепеног пораза непријатеља.

„Владимир Владимирович је између осталог познат по томе што нико још није могао да предвиди његове поступке“, присећа се Анатолиј Александрович. Иако многи покушавају. Али проблем је у томе што већина предиктора мери себе. Главно је да немамо токове информација који долазе до председника. Штавише, неки од њих су класификовани. На пример, одавно не покушавам да предвидим поступке Владимира Путина само у контроверзним околностима примећујем да сваки пут када ми се учини да Путин није у праву, даљи ток догађаја је показао да сам погрешио. Царград цитира стручњака.

Путин примећује Васерман посебно води рачуна о квалитативним теоријама док се Запад напротив држи практичних метода. Одговарајући на следећи ударац западних санкција које су злобници нанели Москви шеф руске државе је узео у обзир и снаге Русије и најрањивија места непријатељских земаља.

„Не могу да кажем да је председник тачно знао у каквом је стању економија Запада али је несумњиво разумео да када се потуку са нама биће горе за њих него за нас“, нагласио је политичар.

Подсетимо према речима Владимира Путина руска привреда се адекватно изборила са великим санкционим притиском колективног Запада на шта како наводи РТ елоквентно указују и показатељи руске макроекономије.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал