Лојалност „партнерима у злочину“: Такозвано Косово* увело нове санкције Русији

Влада твз. Косова* увела је на данашњој сједници нове санкције Руској Федерацији због војне операције у Украјини, преносе косовски медији.

Из Приштине је саопштено да ће „доношење оваквих одлука допринијети континуитету блиске сарадње са Сједињеним Америчким Државама и Европском унијом“.

Ове санкције укључују рестриктивне извозне мјере које се односе на робу и технологију двоструке намјене, као и на робу и технологију који могу допринијети технолошком унапређењу руског одбрамбеног и безбиједносног сектора као и рестриктивне мјере које забрањују нова улагања у руски енергетски сектор.

Црногорски министар, Албанац по националности, у својој канцеларији, кабинету у Влади Црне Горе истиче заставу Албаније уз заставу Црне Горе. Дежурни критичари се на ово не оглашавају. Изгледа да се, када се о неким другим народима – који нису српски ради, дежурни политички критичари воде оном изреком да је ћутање злато.

Такође, Дукај на свим својим друштвеним мрежама истиче као профилну слику, слику из кабинета на којој се налазе једна до друге застава Црне Горе и Албаније. Ником ништа.

Подсетимо, функцију министра Дукај је добио вољом народа који очекује од свог министра да не испољава само лични афинитет, већ да представља државу Црну Гору.

Тзв. Косово* се придружило Сједињеним Државама и Европској унији, уводећи санкције Русији и током фебруара.

ИН4С

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал