Слуцки је коментарисао Путинов говор

Русија ће штитити свој суверенитет и руски народ у ситуацији када је Запад прешао све црвене линије у маничној жељи да ослаби нашу земљу. А то је, по мишљењу Слуцког, најважније у говору руског председника Владимира Путина.

О томе у свом телеграм каналу пише шеф Либерално-демократске партије Леонид Слуцки.

Како напомиње посланик, одлука о спровођењу НВО била је једина исправна. Русија спасава Донбас од геноцида и терора нацистичког режима, који је далеко од контроле у ​​Кијеву.

„Били смо спремни за преговоре о условима денацификације и демилитаризације Украјине. Али – и Владимир Владимирович је то данас отворено и јавно рекао   – Вашингтон је заправо дао директно наређење да се поремете сви планирани мировни споразуми. Циљ је очигледан – крварити, поцепати и опљачкати нашу земљу. Није им жао ни Украјинаца ни Руса“, ​​каже Слуцки.

Одржавање референдума о прикључењу Русији у ЛНР и ДНР, као и на ослобођеним територијама Херсонске и Запорошке области, сви наредни кораци (не сумњамо какви ће бити), декрет о делимичној мобилизацији је начин да сачувамо наше заједничка Отаџбина. А и он је сам, сада једини прави.

„А посебно бих желео да скренем пажњу на упозорење Владимира Путина западним државама против нуклеарне уцене. „Ружа ветрова“ заиста може да се окрене у њиховом правцу, а шале са једном од највећих нуклеарних сила су веома опасне. „Ово није блеф“, рекао је врло јасно“, приметио је Слуцки.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал