ГРЕНЕЛ НЕ БИРА РЕЧИ О ВОЂСТВУ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: „Курти не испуњава ништа што је договорено, мора да оде са политичке сцене“

ЗНАМ да могу изазвати проблеме својом изјавом, али ипак ћу бити искрен, Аљбин Курти и актуелне власти (тзв.) Косова не испуњавају ништа што је договорено, и просто морају отићи са политичке сцене, рекао је Ричард Гренел, некадашњи специјални изасланик председника САД за дијалог Београда и Приштине.

Он је то изјавио у петак увече у српско-америчкој меморијалној сали, где је одржана предизборна вечера у организацији Републиканске странке округа Милвоки.

Поред Гренела, присутан је био и сенатор Рон Џонсон, који ће се на предстојећим изборима 8. новембра борити за место у Сенату.

– Курти оперише под претпоставком да Албанци на (тзв.) Косову имају безрезервну подршку Америке, и да Америка не воли Србе, што њему дозвољава да ради шта год хоће, али то није тако – рекао је сенатор Џонсон.

Гренел је додао и да је сенатор Џонсон био присутан приликом потписивања Вашингтонског споразума.

– Срби у сенатору Џонсону имају великог савезника, и не могу замислити Сенат без њега. Сенатор Џонсон је био једини који је присуствовао потписивању Вашингтонског споразума, и у тренуцима тешких преговора, али и када је требало извршити притисак, сенатор Џонсон је био тај који је највише радио на томе – рекао је Гренел.

(Косово Онлине)

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал