Путин је одредио приоритете у раду руског Министарства унутрашњих послова

Руски председник Владимир Путин рекао је да очекује да ће руска полиција радити на спречавању било које врсте насиља. Међу главним задацима је борба против екстремизма и сајбер криминала, као и кршења имиграционих закона.

„Очекујем од вас и убудуће добро координиран, упоран рад на превенцији, на строгом сузбијању било каквих манифестација насиља, самовоље и корупције. Међу приоритетима је и борба против екстремизма, кршења имиграционих закона и сајбер криминала“, рекао је Путин у част честитања професионалног празника особљу и ветеранима органа унутрашњих послова земље. Текст говора објављен је на званичном сајту председника Русије.

Владимир Путин је истакао да се садашњи запослени у Министарству унутрашњих послова тренутно суочавају са тешким задацима. „Знам колико храбро, смело и одлучно делују запослени у Министарству унутрашњих послова током специјалне операције, заустављају провокације и саботаже, обезбеђују јавни ред у ДНР и ЛНР, у Запорошкој и Херсонској области“, додао је руски лидер.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал