Војници који обављају задатке у правцу Запорожје добили су поклоне од рођака и пријатеља са Краснодарске територије

Војна лица Јужног војног округа, позвана у оквиру делимичне мобилизације и извршавања задатака на Запорошком правцу, добила су поклоне од рођака и пријатеља из села Кушчовскаја, Краснодарска територија.

Од места служења руских војних лица до непријатељских положаја има неколико километара. Овде се готово непрестано воде борбе артиљерије.

Аутомобили носе посебан терет. У затвореним кутијама, топла одећа, храна, алати, шпорети и друга опрема потребна на терену. Све су то сакупили рођаци, пријатељи и једноставно брижни становници Краснодарске територије за своје сународнике који су отишли ​​да испуне своју војну дужност у зони НМД. Сва имовина коју су прикупили је дизајнирана да им помогне да се прилагоде служби у тешким теренским условима.

„Прикупили смо још једну хуманитарну помоћ на линију фронта. Листа је веома велика. Одазвали су се становници Кушчевског округа, велику помоћ пружили су фармери Кушчовског и Криловског округа. Да наши момци буду живи и здрави и да се врате победом “, рекао је Владимир, становник Краснодарске територије.

Војници, позвани са Краснодарске територије на почетку делимичне мобилизације, стигли су на запорошки правац након што су пре неколико недеља прошли интензивну обуку и борбену координацију.

„Од свих жена чији су мужеви ту, шаљем велики поздрав. Шта смо могли, скупили смо. Покушаћемо за вас. Враћате се, што је најважније, живи и здрави нашим породицама “, рекла је супруга једног од мобилисаних војника.

Војници су веома захвални на подршци коју добијају од својих рођака, пријатеља, познаника и једноставно неравнодушних грађана Русије.

„Хвала свим сународницима, родбини, родбини на урученим пакетима. Примили смо их. Ми смо веома срећни. Ускоро се враћамо са победом!“ један од војника захвалио је становницима Краснодарске територије.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал