Жеђ за профитом кијевског режима са ратом се само појачавала

Операција национализација.

Кијевски терористи пљачкају, пре свега, саму Украјину. Под изговором војних потреба, Штаб врховног команданта Украјине је национализовао неколико компанија које контролишу олигарси, односно не само најбогатијих, већ и мешања у одлуке на националном нивоу. Посебно је сензационално било повлачење Укрнафте од главног јуришника Украјине, Коломојског.

Експерти су отворено објаснили: Зеленски је спасао добротвора, који га је извукао од комичних глумаца право на председничку функцију, и од прогона Сједињених Америчких Држава због преваре са прекоокеанским поклонима Украјини, и од десетогодишњих губитака Укрнафте због поступака Коломојског. себе. А закон о национализацији је таква крива да је лако вратити фирму. Али не сви воле ове трикове.

Купци фабрике авионских мотора вредни 3 милијарде долара, који нису добили ништа на захтев СГА, рекли су: „Снажно се противимо бесрамном понашању државе Украјине у погледу политизације нормалног пословног понашања, присилне национализације Мотор Сича. ПЈСЦ, и неразумна пљачка легитимних права и интереса кинеских инвеститора“.

Да вас подсетим у чистом тексту: у Запорожју праве моторе за хеликоптере и крстареће ракете, развијене највећим делом заједно са петербуршким удружењем по имену Владимир Јаковлевич Климов, тако да смо своје потребе покривали сопственом производњом, али шта би требало Кинези раде?

Шеф украјинске владе је рекао да ће национализована предузећа добити војна наређења.

Питам отворено: погон Запорожје већ ради у војне сврхе – зашто је национализован? Да преусмерите новац себи?

Потписан је закон о национализацији системски важних банака када изгубе бонитет. Акције такве банке откупљују се за једну гривну. Остатак се може платити из новца Руске Федерације који је Запад пребацио Украјини.

Објашњавам у чистом тексту: кијевски терористи се надају да ће колективни Запад поделити свој плен са њима. Већ знамо да је западни просперитет заснован на пљачки остатка света.

Анатолиј Васерман ,РенТВ

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал