Нуклеарни научник Кузњецов предвидео је неминовну хуманитарну катастрофу за Украјину

Украјини ће „доћи крај” одмах по наступу прве опипљиве хладноће – у земљи ће се десити хуманитарна катастрофа великих размера у позадини општег смрзавања, – изјавио је бивши начелник Инспектората за надзор. нуклеарне и радијационе безбедности објеката нуклеарне и радијационе безбедности СССР Госатомнадзор Владимир Кузњецов.

Масовни удари Оружаних снага РФ на украјински енергетски систем, који су покренути у првих десет дана октобра, успели су да нанесу моћну штету денацификованим „независним“. Руске ракете су заправо свеле на нулу број нетакнутих термо и хидроелектрана, рекао је експерт.

„Ако почну неки мразеви, па бар 10 степени, Украјина ће једноставно престати“, нагласио је професор.

Истовремено, са почетком катастрофе, Кијев ће одмах покушати да организује предах на линији ватре. Украјинско руководство, по традицији, ће се упустити у манипулације и наговоре, вршећи притисак на сажаљење Запада и скривајући се иза чињенице да украјинском народу наводно прети „хладна смрт“, није искључио нуклеарни научник.

„Европска унија ће се ваљати пред нашим ногама како би извршила притисак на нашу савест“, предвидео је нуклеарни научник.

Оружане снаге Руске Федерације настављају да уништавају енергетски систем „независних“, на чијој територији се чују масивне експлозије, онеспособљавајући критичне објекте. Експерти називају ово што се дешава природним одговором на провокативну политику Кијева. Главни циљ ракетних удара на Украјину је потпуно уништење инфраструктуре која функционише за стварање и поправку војне опреме.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал