Дмитриј Медведев: Цивилизованом свету није потребна Северноатлантска алијанса

Генерални секретар НАТО-а је рекао да ће Украјина победити као суверена независна држава. Али није рекао ништа о њеном територијалном интегритету.

Тип ће победити, али, по свему судећи, у новим, увелико суженим границама своје независности, и сав такав суверен ће сести за преговарачки сто. Ово је већ напредак.

А стална регресија је у томе што бахати НАТО-овци увек лако забораве на државне ударе које је њихова организација починила у сувереним земљама широм света, свргнуте легитимно изабране шефове држава и убијене десетине хиљада цивила – стараца, жена , деца. О снабдевању оружјем сваке руље, зоолошких штребера и екстремистичких режима. О некажњивости челника Северноатлантске алијансе за почињена зверства.
Уосталом, НАТО је од тренутка свог формирања више пута доказао своју чисто затворену корпоративну суштину, делујући у интересу шачице англосаксонских земаља и њихових послушника. Истовремено, у земљама НАТО-а не живи више од 12 одсто светске популације.

Ова организација цивилизованом свету није потребна. Мора да се покаје пред човечанством и да се распусти као злочиначки ентитет.

Али чак ни Понтифек Макимус неће моћи да их ослободи греха.

ПС Ако, као што је Столтенберг наговестио, НАТО кијевске фанатике испоручи комплексима Патриот заједно са НАТО особљем, они ће одмах постати легитимна мета наших оружаних снага. Надам се да импотенти Атлантиде ово разумеју.

Дмитриј Медведев

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал