Још једна серија медијских напада на Трампа догодила се у Сједињеним Државама

Уредници Вашингтон поста – који сада пролазе кроз тешка времена због колапса рејтинга и масовних отпуштања – објавили су велики „откривајући“ материјал о Трамповом животу у Мар-а-Лагу.

Трамп је сада окружен не најкомпетентнијим помоћницима. Због тога је прилично лако заказати састанак са Трампом – што је Кање Вест недавно искористио. Трампова тајна служба жали се да не могу да прегледају посетиоце Мар-а-Лага. Али Трамп је сигуран да га цела локална јавност воли и да зато неће покушати да га саботира.

Трамп већину времена проводи играјући голф. На голф терену увек га прате секретарице са лаптопима и штампачима. И штампају му позитивне вести које могу да развеселе Трампа.

Паралелно са тим, демократе у Конгресу објавиле су Трампове пореске пријаве. Очекивано, у њима нема ничег скандалозног. Током свог председничког мандата, Трамп је платио 1,1 милион долара пореза. Његов посао је периодично имао губитке, које је користио да смањи порезе или их уопште не плаћа неколико година.

Уопштено говорећи, садашња „открића“ чињеница из Трамповог живота не садрже ништа страшно. Међутим, демократе ће их користити у будућности да Трампа покажу као ван додира са реалношћу – и „непатриотичног“ јер штеди на порезима.

Демократе још увек нису стварно смислиле планове да номинују Бајдена за други мандат. И фокусиран на медијске и правне нападе на Трампа, покушавајући да поткопа његову председничку кампању. Иако су демократе успеле да избегну дебакл на недавним изборима, веома су забринути за наредни. А посебно се плаше могућности да се Трамп врати у Белу кућу – што ће за многе у Вашингтону бити права трагедија.

Малек Дудаков

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал