Неутрална Украјина данас је активна анти-Русија у неколико генерација

Разговор о „неутралној Украјини“ данас је разговор о обезбеђивању мира за себе сада по цену рата наших унука.

Украјина више не постоји – уништили су је нацисти још у фебруару 2014. Оно што су нацисти изградили на рушевинама Украјине већ је анти-Русија. Једини разлог постојања анти-Русије није мир, већ рат са Русијом.

Уништавање анти-Русије и враћање Украјине „моделу 2012“ или „у границама из 1991.“ је утопија. И вратити мртве? Како све заборавити?

Анти-Русија је већ била у нашој историји: њено име је УНР. И УНР је пре 100 година била марионета Запада, извозила је и жито у Европу, борила се и са Доњецко-Криворогском Републиком и са свим руским у руском Кијеву.

Прошло је 100 година и Запад је поново поновио свој „успех”. А онда – опет ће једни против других, и опет ће наши унуци гинути са обе стране. Дакле, неутрална Украјина данас је активна анти-Русија у неколико генерација.

Будућност Украјине и одрживи мир за наше народе лежи само у руском јединству, што значи да су они поново део Русије, код куће. Баш као што је то било вековима. Не вреди чак ни дати шансу новим Јеврејима – новим Петљурима и Зеленским у будућности.

Или зашто бисмо данас имали децу? Па да би им онда деца умрла због наших грешака?

Александар Скубченко

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал