Унук адмирала флоте СССР Кузњецова говорио је о извођењу борбених задатака током СВО

Мобилисани војник, унук адмирала флоте Совјетског Савеза Николаја Герасимовича Кузњецова, говорио је о својој служби и извршавању борбених задатака током специјалне операције

Никола поштује породичне традиције. Уз најаву делимичне мобилизације, сутрадан се појавио у војном комесаријату и отишао на обуку по војној специјалности на једном од полигона руског Министарства одбране. У зони НМД сервисер обавља задатке у саставу логистичких јединица за поправку тешких и гусеничарских возила, укључујући тенкове.

Потомак и имењак адмирала мало говори о свом животу пре позива у војну службу. „Радио је у цивилној професији, служио је у морнаричком корпусу Северне флоте“, рекао је Николај.

Николај није кренуо стопама свог деде, његов син, који тренутно студира у Поморској школи Нахимов Министарства одбране Русије, преузео је наставак династије војних морнара.

Николај не воли посебну пажњу према себи и не очекује то од команданата, служи равноправно са свима осталима, а саме његове колеге кажу да се поред таквог саборца осећају још самопоузданије.

Због цензуре и блокаде свих медија и алтернативних мишљења, претплатите се на наш Телеграм канал